четвртак, 31. март 2011.

Gossip Girl! Fashion treasure house!

XOXO

U Americi je trenutno pauza u cetvrtoj sezoni  popularne drame Gossip Girl, prikazivanje ponovo pocinje 18. Aprila. Koje ja iscekujem nestripljivo, a sigurno i svi oni koji je prate. Glavne uloge pripale su Blake Lively i Leighton Meester, dve prelepe devojke, dame, koje nas ocaraju svaki put kad se negde pojave!
Serija koja je nastala po bestseller seriji knjiga autorke Cecily von Ziegesar je brzinom svetlosti upala u oko javnosti, ne samo zbog drame i prelepe ekipe glumaca, no i po modi, koja je uporedjivana sa serijom Sex & City i po svetskim modnim pistama. Ali siguran sam da ste svi culi za nju, onaj ko nije - imas dve opcije, ili idi i odgledaj sve epizode ili se odmah baci sa najblizeg mosta! 
Svaki lik u seriji ima poseban stil, koji ih cini individualnim izmedju sebe, a i gledajuci prema svetskoj sceni. Za sada vam prikazujem nesto sto je i rivalstvo, a i suprotnost jer njih dve su totalno razlicite!

Serena (Blake Lively) odise grazioznoscu, modernim i njenim casual stilom, koji je iz epizode u epizodu oduzima dah i prevazilazi  granice prelepog! Na pocetku serije imala je, nazovimo to "sigurnosne kocnice" po pitanju mode, nije bila toliko izazovna, ali kako se serija razvijala, tako je i ona, njen stil je presao u burzoaziski stil koji je u mojim ocima perfektan, ne u potpunosti (svako od nas je imao po koji gresku tu i tamo), ali moze se reci da je u vecini slucajeva je ne prevazidjen.






Dok Blair (Leighton Meester), potpuna suprotnost njene koleginice, odise blagim stilom Audrey Hepburn. U pocetku je delovala kao catholic school girl,ali se brzo razvila u jednu mladu damu punu izmenadjenja, sa couture odecom koju zene ovoga sveta samo sanjaju! Duge haljine i biseri svetlosti, kosa, brosevi, deluje kao prava porcelanska lutka, sa kojom pukotinom, jer kad ona predje preko "savrsene mlade dame", ona to uradi u stilu! Sa sexy donjim vesom, i pogledom koji ubija, ali dok ste trepnuli ona je opet ono malo i nevino lice.






   
Dame moje, a i gospodo, ne mogu da odlucim koja mi je vise draga, zato to prepustam vama! :)

bisous bisous

5 коментара:

thanks for commenting