недеља, 10. јул 2011.

True Blood

Navucen!


Ok, imao sam vremena i morao sam da sklonim misli sa prijemnog ispita, sta sam drugo mogao nego da gledam neku seriju na laptopu... x) Palo mi je na pamet " Hej pa ti si to gledao nekako isprekidano na HBO, sto ne bi skinuo pa gledao sve lepo?" And so I did :D Skinuo i gledao i gledao i gledao i gledao :D :D I odgledao, i sad cekam, tj veceras se prikazuje 3 epizoda 4 sezone u USA, sto znaci sutra ujutru mogu da je gledam :D Ako niste, toplo preporucujem da je odgledate, jer ima sve sto mozete i sto ne mozete da zamislite, vampire, vukodlake, vile, shapesgiftere, mitska bica i vestice, ali ima svegaaa, tako da ko voli to, ima moju toplu preporuku :D
Za one koji ne znaju o cemu se u seriji radi evo kratki opis :
Mali grad u sred Luizijane. Glavni kafic u kome se desava 45 % radnje epizode a i same serije. Vampiri su izasli u janost i piju "True Blood" - genetski napravljenu krv za vampire. Vampir se pojavljuje u tom gradicu, i zaljubljuje se u kelnericu - koja je telepata (cita misli). I onda krece prica, pojavljuju se novi likovi, problemi, bitke, prodaja V (njihove krvi).  Ali vas sve to nekako odvede u neki potpuno drugi svet.
See it. Enjoy it. Love it.

Sezona 1. i 2.








Sezona 3




Sezona 4.





bisous bisous

10 коментара:

  1. Zvuci zanimljivo,malo da promenim:) Gossip i krimi serije su mi polako dosadile:)

    ОдговориИзбриши
  2. Ista priča. Gledala sam je nekoliko puta isprekidano, i nakaniću se da skinem sve i da odgledam redom. Obožavam vampire!;)

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман10. јул 2011. 21:26

    super,nisam znala da ima sezona 4.

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман10. јул 2011. 22:54

    U ovoj sezoni pada jebacina s Erikom da Vikingom lksgjlahfgashfkshgkafhgkkgkagha >Q.. serija je pokidala, hejteri sto jedu govna ih jedu zato sto im serija nabija sexualne komplexe, trebace vam par ep da se naviknete na redneck-cki naglasak ali sine, serija kida!

    ОдговориИзбриши
  5. @SHB : Veruj mi trebas! :D Ma GG i S&C i krimi seriju, odgledao i pregledao ih, ali ono sto ce da mi drzi paznju ovo leto je TB, dok ne dodje sep i ne krene GG opet :D i Glee ;)
    @Slavica : Definitivno! isplati se :)
    @gusarska princeza : ima ima, danas je 3 epizoda :)
    @itanadean : Da, ima tona i sexa i psovanja i sve sto ovakva serija treba da sadrzi x)

    ОдговориИзбриши
  6. jao znaš šta se meni dešava..prije svakih rokova uspijem se navući na neku seriju.. drugu godinu na faksu sam obnovila zbog Prison Break serije.. dežurala ispred videoteke, sad skidam s neta .. trnutno gledam Misfits..a sutra ispit :D a ova je definitivno sljedeća!

    ОдговориИзбриши
  7. @Emina : Jao znam taj osecaj, i sve u tom fazonu x) Neces se pokajati :D

    ОдговориИзбриши
  8. Mmm, pa ovi vampircici su slatki! :D A ja i inace volim vampire, jos od Edwarda Cullena xD sad zvucim ko neka zaludjena klinka...nebitno!
    Bacicu pogled ;))) mada sam ovog leta zaludjena za Gossip girl, proslog leta za Houseom...ameri samo prave cool serije! Jesi li gledao nekada Numb3rs? Ili...Eleventh hour??? :)

    ОдговориИзбриши
  9. @Marija : Veruj mi Twilight je beba za ovo ;) :P
    GG odgledao sve i cekam sept da krene 5 sezona :D :D :D a jesam i jednu i drugu, vise volim Numb3rs ;) Ali kad smo vec kod serija - Fringe, Glee, One Tree Hill i jos mnogo njih toplo preporucujem ;)))
    @Lucija : Haha VD nisu losi, ali mi je ovo nekako mnogo ozbiljnije, provokativnije i bolje, ali o ukusima ne treba raspravljati, ovo je samo neka moja strana... :D

    ОдговориИзбриши
  10. Twilight je beba u odnosu na bilo sta xD osecala sam se glupo dok sam gledala, al sta cu kad me vuce :D
    One Tree Hill sam gledaaaala :D obozavam! Na ostale dve cu obratiti paznju ;)

    ОдговориИзбриши

thanks for commenting