недеља, 17. јул 2011.

Zasto su muskarci glupi!?

Zasto, pitate se vi?






Odgovori su jednostavni, da odgovori, nema jedan, nego vise njih. Svi se razlikujemo, to smo odavno utvrdili, oni koji tvrde drugacije, ne slazem se sa njima. Pricam o ljubavi i vezama, a mozda spomenem i jos neke stvari...
Najgluplji su mi oni sto hoce nevinu, u bukvalnom smislu, devojku da ozene, a izvini ides okolo i imas sex (da ne kazem jebes, ups upravo jesam) druge, a ti oces nevinu. Pa izvini molim te kako? Za mene ono sto je ona radila pre mene je bilo i ostace iza mene, ja sam sad na redu, briga me sta se prica i skim je bila koliko puta, svako ima pravo da bude sa kim zeli, ma koliko god to njih bilo, ako je ona to zelela, neka, i ja zelim dosta stvari...
Zasto je toliko tesko promeniti se u vezi? Ne uopste nije tesko da ti ja kazem, kompromisi postoje, mozda si cuo za njih? Ako nisi sad jesi! To je ono, kako da ti kazem a da ti shvatis, kad ti malo popustis, pa malo ona popusti, kapiras? Ne? E onda idi skoci sa mosta!
De ste dzentlemni? Izumirujuca vrsta smo, zar ne? Eee tugo. A sazaljevam one koji moraju uvek sve oni, da plate racun uvek, da se brinu za ovo, za ono uvek. Ja jesam za to al nekad treba popustiti, iako ti/ja, to ne volimo, one nekad vole isto da se poprinu za nas ;) (eto ti male tajne)
Glavna glava u kuci. Ha! Koliko god to mi mislili, mi to nikad necemo biti. Mi mozemo da radimo sve, i da budemo uspesni u tome. Da donosimo novac u kucu, hranu na sto, krpe na ledja, mogu i one to, ali ako one zele da mi pomislimo kako to samo mi radimo najbolje, one ce da cute i da spletkare najbolje da bi mi mislili da smo najbolji.
Zena u kuhinji! Zasto debilu retardirani? Sta ona ne moze bolje? Mogu da se kladim u zivot da od tebe takvog, ona je u svemu bolja, bilo to popravka auta ili matematika...
A ti koji si ikad udario zensko, imas srece sto te ne znam, pa unajmio bih neku zenu razbijacicu da te prebije do takvih bolova, da vidis kako je kad te zensko tuce... Pa ces onda mozda opet razmisliti da podignes ruku na zensku osobu...
Dame moje ja vam se izvinjavam u ime svog muskog roda koji vas je sjebao, povredio, razocarao ili nesto slicno. Nekad tim (ALI NE I SVIMA NAMA) debilima tostesteron udari previse u glavu, ili negde drugde, pa ne mogu da razmisljaju najbistrije... ;)
Ne kaze se za dzabe da su zene zrelije 3 godine od muskaraca, ima i suprotnih slucajeva, ali je tako...
Odgovora posle svega mogu reci ima, ali ja ih vam ne mogu saopstiti iz razloga sto bih vam odao velike tajne :P Svako od nas je razlicit, i svaka situacija je drugacija, moj odgovor mozda nekome bude bio tacan, a nekome pogresan, stoga cu cutati ;) ( pametno za musarca, zar ne? :P )



*sledeci post - Zasto su zene glupe!?

bisous bisous

5 коментара:

  1. Nasmejao si me:)Nisu oni toliko glupi koliko su glupe one koje ih trpe:)Ja sam pronasla nekoga ko je drugaciji i verujem da ih ima dovoljno takvih ali ih devojke ne traze ne pravim mestima:)

    ОдговориИзбриши
  2. moram se složiti sa sugarhoneybaby. Stvar je u selekciji. Moram priznati da više ne podnosim devojke, koje su sa takvim muškarcima, nego takve muškarce. Ako neko pristaje biti sa takvim, onda ne zaslužuje bolje. Okrutno, ali šta ćeš.

    ОдговориИзбриши
  3. @SHB i Tirquise : Istani, ima i toga... Nazalost ;) Ali nesto o tome u sledecem postu :)

    ОдговориИзбриши
  4. loool x)
    kudos Pavlakis! slatko si me nasmejao... :*

    eh, da ih je malo više koji razmišljaju kao ti, ovaj svet bi bio lepše mesto...

    ОдговориИзбриши

thanks for commenting