понедељак, 18. јул 2011.

Zasto su zene glupe!?

Vecito pitanje "jaceg" pola...







Odmah cu da predjem na stvar, da ne okolisam. Ima samo jedan odgovor, i vi to dobro znate koji - Vi ne znate sta hocete! 
Vi pricate da znate tacno sta zelite, lepog, zgodnog, pametnog, duhovitog itd. Ali to uopste nije ono sto vi zelite, hocete itd. Jer onog trenutka kad se vama servira na zlatnoj tacni, da, da, zlatnoj, ne srebrnoj tacni, vi uzmete tog coveka i zadovoljni ste u narednom periodu, koji traje, koliko, mesec, dva, u najboljem roku sest meseci. A onda krece da vam smeta jedna po jedna sitnica, i vi zelite to da menjate. Kako znate i umete to se mora promeniti pod hitno! Inace, cao zdravo!
Svi muskarci lude od vasih hormona, ocu necu, jede mi se pomoraznda, placem, smejem se, hocu supu itd. Snalazimo se mi nekako, samo Bog zna kako, ali sve za ljubav sto bi se reklo. I tako iz meseca u mesec. Ali ako mi vas "trpimo" tih nedelju dana, zar je toliko tesko trpeti nase neke nedostatke? (ne mislim na fizicke, jer ako vam smetaju fizicki, vi bi odavno raskinuli, zar ne?) Ja licno mislim da nije, opet kazem kao u predhodnom postu (Zasto su muskarci glupi!?) kompromis... Verujem u srodne duse, i da one postoje. Ali ne verujem u savrsenu ljubav i ljubavnika/cu. To ne postoji! Svi traze savrsenog partnera, a niko ne trazi savrsenu ljubav... Tuzno ali istinito, barem 90% ove planete ide pod tim postupkom. Treba imati malo svadja u vezi, jer je to zdravo, ali i mnogo strpljenja, treba raditi na vezi tokom citavog zivota, da bi se dostiglo nesto makar priblizno savrsenstvu, a ne kontrolisati i menjati sve sitnice u partneru jer time nista necete postici, dobicete mlitavog i poslusnog kera, a jel to zelite u vezi? Ne bih bas rekao... Razmislite pre nego sto napravite neki korak u vezi, jer to nije samo vasa veza... ;)



bisous bisous

4 коментара:

  1. Lijepo slozena istina! Svaka cast, super tekst!

    ОдговориИзбриши
  2. Slazem se s tobom potpuno,ali iskreno i ja imam ponekad te momente jer volim da drzim sve stvari pod kontrolom..Navikla sam da sve zavisi od mene pa to projektujem i na svoje veze:)

    ОдговориИзбриши
  3. najs!
    napokon da čujem od još nekoga za savršenu ljubav... :D

    ОдговориИзбриши
  4. @TW : Hvala puno :D
    @SHB : Da, kapiram, ima i toga, to jeste, ne kazem da ne treba nemati kontolu, ali previse je stetno x) moze da bude...
    @regina : Hvalaa :)

    ОдговориИзбриши

thanks for commenting