среда, 17. август 2011.

Helper

Here and there, always everywhere 


Volim da pomazem. Ne znam dal mi je to u krvi ili sta vec, ali stvarno volim da pomazem. Volim da sam tu za ljude, bilo to fizicki nesto pomagati, na neki drugi nacin ili psihicki - sto je u mom slucaju najcesce! Iako me nikad niko ne poslusa, i na kraju se ispostavi da je tacno onako kako sam ja rekao, al ajde... Ali zasto sebi nikad ne mogu da pomognem? Zasto nikad ne mogu da uradim ono sto kazem ljudima da treba? Nikad ne znam kako i sta da uradim, iako moji dragi prijatelji koje mnogo volim, mi daju savete, (znam da ovo zvuci uzasno sto cu sad da kazem, ja se izvinjavam), ali zasto ne znam ni jednu osobu koja moze meni da pomogne kao ja drugima? Ili moji prijatelji meni pomazu tako, ali ja to ne primecujem na taj nacin... :/
To vam je ono kako moja drugarica kaze : To ti je kao kad ja gledam drugima u solju, i sve im pogodim, al sebi nikad ne mogu... ZASTO? Mrzim ovo!
Imam problem, nevazno koji je, i ne mogu da ga resim, ali psihicki je, i znam da ce mi ujutru biti bolje, al dok sad pisem ovaj post i dok je vece, tj nekome jutro posto je pola 3 ujutru, ja se grizem... No, nije problem vazan, jer je to samo zrno peska na plazi. Mene zanima zasto sam sebi nikad ne mogu da pomognem...
Tako da ako neko ima neki pametan savet, molim vas - podelite! Unapred zahvalan :)



bisous bisous

8 коментара:

  1. Sebi je uvek teško pomoći u uvek ti se čini da ti niko ne može pomoći u tome. Ja u tim situacijama sebi napravim neku spa kupku ili bilo šta što me opušta i DOBRO razmislim o celoj situaciji. Posle mi uvek bude bolje :)

    ОдговориИзбриши
  2. Prema sebi smo uvek kriticniji,pa nam deluje da nijedno resenje nije dovoljno dobro.Najbolje je prespavati pa sutradan porazmisliti o svemu,barem ja tako radim:)

    ОдговориИзбриши
  3. great blog and nice post and pictures
    Follow each other? I bookmarked!

    KISSES XX

    http://lastylemuse.blogspot.com/ ovo

    ОдговориИзбриши
  4. da znam šta je konkretan problem lakše bi bilo da dam savjet.. ali šta god je za par dana se vjerovatno neće činiti tako strašno.. i razumijem te, moj je problem npr, što ja tačno znam koji su moji problemi i šta bi trebalo uraditi po tom pitanju.. a opet to ne radim... pa kukam.. nemoj da te to muči puno ipak je najteže sebi pomoći.

    ОдговориИзбриши
  5. Vidis da je tako sa svima...Zato sto kad dajes savete drugima ti si objektivan i mozes lepo da izanaliziras celu situaciju, a kada si ti u pitanju onda ti je najcesce sve "crno". Taj momenat - ja svima umem da pomognem a ljudi meni ne - imala sam i ja to xD ali to su samo momenti pesimizma, to je prolazno ;)
    Msm ne znam koji je problem u pitanju ali sasvim je normalno da se tako osecas! Sem toga vidis po komentarima da nije samo tebi tako ;)

    ОдговориИзбриши
  6. Sladak si :)
    Zato sto si ti ti, i nisi objektivan, svoj si najveci kriticar.

    Evo savjeta: Always act as it you are wearing an invisible crown! :*

    Glavu gore.

    La Kat
    www.lapassionpourlafashion.com

    ОдговориИзбриши
  7. Najteze je pomoci sebi kao sto kaze Emina...lako je reci ali ponekad je tesko to i uraditi :)

    ОдговориИзбриши
  8. Hvala svima na divnim komentarima, slazem se sa vama, i uradicu kako vi kazete :D :*

    ОдговориИзбриши

thanks for commenting