понедељак, 23. мај 2011.

The 3 P!

Pogledaj! Poslusaj! Procitaj!


Pogledaj - Posto je ceo svet u ECO fazi, tako i ja, sa vremena na vreme priznajem, ali trudim se da budem sto vise ECO ;) Tako da vam ovom prilikom predstavljam dokumentarac HOME - traje sat i po, mozda malo duze, ali vredi odgledati. Govori od nastajanja zemlje, do prvih pojava svega. Kako smo krenuli da unistavamo planetu i kako mozda mozemo da se "izvucemo". Muzika od koje se jezite i tekst od kog zaplacete. Sve u jednom pakovanju - HOME! Trejler je ispod. A link za gledanje filma na internetu je ovde - HOME. Toplo preporucujem!



Poslusaj - Sinoc sam otkrio novu pesmu od Keri Hilson - Lose Control. I sve sto cu da vam kazem je, da sem pored odlicnog videa, pesma mi je na repet! Obavezno poslusajte! :D



Procitaj - Pored mog divnog bloga :P heheh, preporucujem da procitate, ako vec niste, knjigu po imenu - Hiljadu Cudesnih Sunaca! Pisac je Haled Hoseini, to je njegova druga knjiga (prva je Lovac Na Zmajeve) i koja je po meni bolja od prve jer sadrzi mnogo vise emocija, i mnogo je "jaca" knjiga od prve. Prva je pisana iz muskog ugla, dok je ova iz zenskog. Teska i potresna prica, sa srecnim krajem. knjiga koju cete gutati i necete je ispustati iz ruku! Opet toplo preporucujem! :)


Zelim vam lep pocetak nedelje, i da uzivate!

bisous bisous

4 коментара:

thanks for commenting