среда, 18. мај 2011.

Är spermier fasta?


WARNING WARNING! - Tekst nije obican! ;)

Da li je sperma posna?
Tako je dosao i prosao Uskrs ove godine, svi smo farbali jaja pa se posle s njima tucali, ali pre nego sto je to doslo, bio je veliki post, za one koji nisu taj post postili, postili su na veliki petak. No, tako vam ja pre neko vece  sedim sa dve drugarice i zezamo se, tucamo se jajima kad odjednom drugarica postavi pitanje koje u zivotu nikad nisam cuo pre i zbog kog sam se smejao kao nikad. “Da li je sperma posna?” Dad a, upravo to pitanje! x)
Svi znamo da seks spada pod no no za vreme posta, kao i cigare i svi ostali poroci. Moram vam priznati da me je ovo pitanje zbunilo i zainteresovalo da otkrijem da li je posna. Odmah na licu mesta sam joj rekao da nije, jer u mojoj glavi to je bio logican odgovor, dao sam joj banalno glup primer : “Ako krava proizvodi mleko, a mleko nije posno, tako i covek proizvodi spremu pa samim tim nije posna.” – Neka moja pretpostavka. Ali me to nije sprecilo da malo istrazim.
Pa kaze – Sperma nastala od grcke reci σπέρμα, spérma – sto znaci seme. Sastav sperme cine spermatozoidi negde oko 50 miliona, protein, tj benalcevine i pH vrednost se krece u opsegu od 7,2 do 8,2.
Isao bih i kod popa da pitam, ali mi je glupo hahahah.  Tako da moje misljenje i dalje stoji da nije, a vi istrazite dodatno ako vas interesuje ;)bisous bisous

3 коментара:

 1. o'sh Ja da pitam popa iz prve ruke...?
  ahahahahahahah!
  obozhavam teeeeeeee <3

  ОдговориИзбриши
 2. ako odeš do popa i to ga pitaš ja ću te obožavatiiiiiiii sa mnogo -i :)

  ОдговориИзбриши
 3. @Zelena : Ajde, pa mi javi, koliko smo ludi, znam da oces :D i ja tebeee :D
  @Dino : I Zelena i ja cemo da pitamo :D hahhahahaha

  ОдговориИзбриши

thanks for commenting